Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Oryantasyon Eğitimi İle Başladı

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı’na başlayan yeni öğrenciler için 20.09.2017 Çarşamba, saat 10:00’da Kutlubey Kampüsü MA-Z22 ve GSE Desen Atölyesinde oryantasyon eğitimi verilmiştir.

Eğitime 40 öğrenci (17 birinci sınıf, 23 ikinci sınıf) katılmıştır. Oryantasyon eğitimi programı dâhilinde tüm öğrenciler ile ilk olarak GSE Desen Atölyesinde tanışma, kaynaşma oyunları oynanmış, ardından MA-Z22 nolu derslikte oryantasyon programı dâhilinde bilgilendirmeler yapılmıştır. Bilgilendirmeler Öğr. Gör. Reha Sarıkaya ve Arş. Gör. İsmail Eyüpoğlu tarafından yapılmış, Bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Süreyya Genç ve Bölüm Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ferhunde K. Öner ve Yrd. Doç. Dr. Seçil Kartopu öğrencilere hitap etmiştir.

Bilgilendirmenin ardından öğrencilerin soruları cevaplanmış, kuru pasta ve meşrubat ikramı ile oryantasyon programı sonlandırılmıştır.