2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı (T.C. Vatandaşları İçin)

Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalına 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında lisansüstü öğrencileri alınacaktır.

Adayların ilanlarda belirtilen tarihlerde https://ubys.bartin.edu.tr/AIS/ApplicationForms/Home/Index?apptype=2 adresinde yer alan online başvuru formuna bilgilerini doğru şekilde girerek doldurmaları gerekmektedir.

Başvuru sırasında, eksik ya da hatalı beyanda bulunan adayların kesin kayıt işlemleri yapılmayacaktır. Adaylar her program türü için bir başvuru (en fazla bir tezli yüksek lisans, bir tezsiz yüksek lisans ve bir doktora programına) yapabilecektir.

İlgililere duyurulur.

Bilim sınavları, 25 Ocak 2023 tarihinde sınav giriş belgesinde ve web sitesinde (lisansustu.bartin.edu.tr) belirtilecek olan yer ve saatte gerçekleştirilecektir. Sınav giriş belgesi 20 Ocak 2023 tarihinden sonra başvuru ekranına giriş yapılarak alınabilecektir.

• 15 Nisan Dünya Sanat Günü Etkinlikleri

• Bölümümüz yüksek lisans öğrencilerinden Görsel Sanatlar Öğretmeni HALİL ENDER ERMİŞ'in "Doğa(n) Kadın" isimli kişisel resim sergisi 25.04.2024 tarihinde açılacaktır.

• Bölümümüz yüksek lisans öğrencilerinden Görsel Sanatlar Öğretmeni REYHAN ÖZTOPRAK'ın "Oltaya Gelmek" isimli kişisel resim sergisi 25.04.2024 tarihinde açılacaktır.

• Her Yönüyle BARÜ Kütüphanesi Etkinliği Gerçekleştirildi

• Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 176. Yıl Dönümü Etkinliklerle Kutlandı

• Öğretmen Okulları Kuruluşunun 176. Yılı Resim Yarışması ve Sergisi

• "Umut Özel Eğitim" Öğrencileri İle Buluştuk

• Bölümümüz Öğretim Elemanlarından Arş. Gör. Ömür Göktepeliler ArtAnkara 10. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarına Katıldı.

• Bölümümüz Öğretim Elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi İsmail Eyüpoğlu ArtAnkara 10. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarına Katıldı.

• Bölümümüz Öğretim Elemanlarından Arş.Gör. Ömür Göktepeliler ArtAnkara 10. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’na Katılmaya Hak Kazandı