Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nün TÜBİTAK Proje Başarısı

Bölümümüz, Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı mezunu öğrencilerinden Kardelen Yatgın’ın yürütücüsü olduğu, Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerinden Elif Gültekin ve Türkçe Eğitimi Lisans Programı öğrencilerinden Yasemin Çelik’in araştırmacı olduğu bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi İsmail Eyüpoğlu’nun danışmanlığında yürütülen “Söz Uçar Heykel Kalır” isimli proje TÜBİTAK “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında başarılı bulunarak desteklenmeye layık görülmüştür.

Bölümümüz, Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerinden Ebru Demir’in yürütücüsü olduğu, Fen Bilgisi Eğitimi Lisans Programı öğrencilerinden Merve Gizem Yılmaz’ın araştırmacı olduğu bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi İsmail Eyüpoğlu’nun danışmanlığında yürütülen “Fosilart” isimli proje TÜBİTAK “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında başarılı bulunarak desteklenmeye layık görülmüştür.

Bölümümüz, Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerinden Zeynep Gül Ceylan’ın yürütücüsü olduğu, Sosyal Bilgiler Eğitimi Lisans Programı öğrencilerinden Latife Öztoklu’nun araştırmacı olduğu bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi İsmail Eyüpoğlu’nun danışmanlığında yürütülen “Sanat Yolu ile Sürdürülebilirlik Eğitimi” isimli proje TÜBİTAK “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında başarılı bulunarak desteklenmeye layık görülmüştür.

Matematik Eğitimi Lisans Programı öğrencilerinden Meltem Akkurt’ın yürütücüsü olduğu, Resim-İş Eğitimi Lisans Programı öğrencilerinden Nidanur Şener’in araştırmacı olduğu bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Esra Yıldırım’ın danışmanlığında yürütülen “Sanat Odaklı Matematik” isimli proje TÜBİTAK “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında başarılı bulunarak desteklenmeye layık görülmüştür.

Bölümümüz, Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerinden Zeynep Açıkgöz’ün yürütücüsü olduğu, Resim-İş Öğretmenliği/ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programı öğrencilerinden Elif Nur Konukçu ve Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerinden Zeynep Rümeysa Bulur’un araştırmacı olduğu bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Esra Yıldırım’ın danışmanlığında yürütülen “Hayalimdeki Ev/Şehir Konulu Çocuk Resimlerinin Analizi” isimli proje TÜBİTAK “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında başarılı bulunarak desteklenmeye layık görülmüştür.

Öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• 15 Nisan Dünya Sanat Günü Etkinlikleri

• Bölümümüz yüksek lisans öğrencilerinden Görsel Sanatlar Öğretmeni HALİL ENDER ERMİŞ'in "Doğa(n) Kadın" isimli kişisel resim sergisi 25.04.2024 tarihinde açılacaktır.

• Bölümümüz yüksek lisans öğrencilerinden Görsel Sanatlar Öğretmeni REYHAN ÖZTOPRAK'ın "Oltaya Gelmek" isimli kişisel resim sergisi 25.04.2024 tarihinde açılacaktır.

• Her Yönüyle BARÜ Kütüphanesi Etkinliği Gerçekleştirildi

• Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 176. Yıl Dönümü Etkinliklerle Kutlandı

• Öğretmen Okulları Kuruluşunun 176. Yılı Resim Yarışması ve Sergisi

• "Umut Özel Eğitim" Öğrencileri İle Buluştuk

• Bölümümüz Öğretim Elemanlarından Arş. Gör. Ömür Göktepeliler ArtAnkara 10. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarına Katıldı.

• Bölümümüz Öğretim Elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi İsmail Eyüpoğlu ArtAnkara 10. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarına Katıldı.

• Bölümümüz Öğretim Elemanlarından Arş.Gör. Ömür Göktepeliler ArtAnkara 10. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı’na Katılmaya Hak Kazandı